faciliteiten bij Facts & Feelings

Faciliteiten

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Antwerpen

Onze vestiging in Antwerpen beschikt over 2 gespreksruimtes, ‘Antwerpen’ en ‘New York’, een verwijzing naar de rijke geschiedenis van de buurt. Tussen 1873 en 1934 vertrokken meer dan twee miljoen landverhuizers van op de kade voor ons pand naar Amerika, op weg naar een nieuwe wereld.

Beide ruimtes zijn geschikt voor groepsdiscussies, workshops of vergaderingen tot 12 personen.
Door de gezellige inrichting en sfeer kunnen hier eveneens individuele interviews plaatsvinden.
Verder zijn beide ruimtes uitgerust met een grote flatscreen TV en DVD/Blu-ray speler, flipovers, het gebruikelijke kantoormateriaal, een ruim aanbod aan magazines en tijdschriften en draadloos internet.

In de aanliggende volgruimtes kunnen tot 8 personen het gesprek volgen, hetzij aan de tafel aan de doorkijkspiegel hetzij via een flatscreen TV vanuit een comfortabele zetel.

Alle gesprekken worden digitaal opgenomen met state-of-the-art camera's en sensitieve microfoons en kunnen na afloop gedownload worden door in te loggen op onze beveiligde server met uw persoonlijke gebruikersgegevens. Het is uiteraard ook mogelijk om de gesprekken op DVD te branden.

Om buitenlandse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een eigen streamingsysteem waarmee de gesprekken op afstand gevolgd kunnen worden.
Anderstalige klanten kunnen ook ter plaatse volgen via een tolkensysteem aanwezig in de volgzaal.

1
2
3
4

Namen

Onze vestiging in Namen beschikt over één zaal “La Meuse” en bijhorende volgzaal “La Citadelle”, een referentie naar de stad en plaats waar de Samber uitmondt in de Maas.

De citadel van Namen bevindt zich op een heuvel van 100 meter hoogte, die boven de stad uittorent. Strategisch geplaatst aan de samenloop van beide rivieren is deze citadel één van de grootste forten van Europa. De oudste muren dateren uit de Middeleeuwen. Sinds de 10e eeuw vestigden zich de graven van Namen hier.

Onze eigen ‘vestiging’ is geschikt voor groepsdiscussies, workshops of vergaderingen tot 12 personen. Mits kleine aanpassingen van onze professionele inrichting kunnen hier eveneens interviews plaatsvinden. De ruimte is uitgerust met een groot flatscreen, het gebruikelijke kantoormateriaal, een ruim aanbod aan magazines en tijdschriften en beschikt uiteraard over draadloos internet. In de bijhorende volgruimte kunnen tot 10 personen het gesprek volgen via een grote doorkijkspiegel en/of flatscreen.

Alle gesprekken worden digitaal opgenomen met state-of-the-art camera’s en sensitieve microfoons en kunnen na afloop worden gedownload.
Om onze binnen- of buitenlandse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij ook een streamingsysteem aan, waarmee de gesprekken op afstand gevolgd kunnen worden. Anderstalige klanten kunnen ook geholpen worden. Met de aanwezige tolkenset worden de gesprekken simultaan opgenomen in zowel originele als getolkte versie.
Tolk niet inbegrepen.

vergaderruimte nodig?

Onze inkomhal en zalen zijn uitermate geschikt voor bijeenkomsten met verschillende doeleinden zoals marktonderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief, workshops, vergaderingen, trainingen of recepties...
Een professioneel team staat voor u klaar om uw vergadering of onderzoek te faciliteren.
Wij kunnen hierbij tevens een lunch en/of diner verzorgen.

Vraag ons naar de mogelijkheden op contactus@factsandfeelings.be