contact

Facts & Feelings

CONTACT

Sinds het voorjaar van 2014 kan u ons vinden op het volgende adres:
Rijnkaai 23
2000 Antwerpen

BTW BE0538.868.850

Katrien 0496 27 71 46
Charlotte 0471 17 84 34
   
   
   
   
contactus@factsandfeelings.be

Vestigingen
Antwerpen

Rijnkaai 23
2000 Antwerpen

bereikbaarheid

BEREIKBAARHEID

Facts and Feelings is gevestigd op een unieke plaats op 't Eilandje, een karaktervolle wijk in het noorden van Antwerpen, op 700 meter van het historische stadscentrum.

Ons pand is gelegen aan de Scheldekaaien, tussen het MAS en het Red Star Line Museum.

Met de auto
We zijn strategisch gelegen, nabij alle grote invalswegen naar Antwerpen.
Recht tegenover het gebouw liggen de hallen van de Waagnatie met daarnaast de parking Rijnkaai. Per parkeerbeurt betaal je hier een vast bedrag van 3,80 euro waarmee je maximum 24 uur kan parkeren. 
Op 450 meter van ons gebouw, in de Sluisstraat, bevindt er zich een ruime openbare parking. Hier kan je gratis parkeren.

Met de bus
Buslijn 17 (UZA - Centraal Station – Rijnkaai) vertrekkende vanaf ANTWERPEN F. ROOSEVELTPLAATS stopt aan de Rijnkaai op ongeveer 250m van ons adres.

Met de tram
Tram 7 (van Mortsel via Nationale Bank naar het MAS), afstappen aan eindhalte MAS. Vanaf dan is het nog ongeveer 5 minuten lopen.
Vanaf nu verbindt tramlijn 70 de Antwerpse wijk Luchtbal rechtstreeks met het Eilandje. De tram vertrekt aan de P+R Luchtbal en rijdt via de Noorderlaan en Noorderbrug tot aan het Eilandje. Via de Londenstraat, Londenbrug en Amsterdamstraat rijdt de tram verder tot aan de eindhalte 'MAS' in de Bataviastraat.
Meer info over de dienstregeling: www.delijn.be

Met de Velo
Op de hoek van onze straat, in de Amsterdamstraat (verlengde van de Londenstraat) en aan het Red Start Line Museum vindt u tevens een Velo-station. Meer info over weekpassen en abonnementen en andere stations vindt u op: www.velo-antwerpen.be