faciliteiten bij Facts & Feelings

Faciliteiten

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Antwerpen

Onze vestiging in Antwerpen beschikt over 2 gespreksruimtes, ‘Antwerpen’ en ‘New York’, een verwijzing naar de rijke geschiedenis van de buurt. Tussen 1873 en 1934 vertrokken meer dan twee miljoen landverhuizers van op de kade voor ons pand naar Amerika, op weg naar een nieuwe wereld.

Beide ruimtes zijn geschikt voor groepsdiscussies, workshops of vergaderingen tot 12 personen.
Door de gezellige inrichting en sfeer kunnen hier eveneens individuele interviews plaatsvinden.
Verder zijn beide ruimtes uitgerust met een grote flatscreen TV en DVD/Blu-ray speler, flipovers, het gebruikelijke kantoormateriaal, een ruim aanbod aan magazines en tijdschriften en draadloos internet.

In de aanliggende volgruimtes kunnen tot 8 personen het gesprek volgen, hetzij aan de tafel aan de doorkijkspiegel hetzij via een flatscreen TV vanuit een comfortabele zetel.

Alle gesprekken worden digitaal opgenomen met state-of-the-art camera's en sensitieve microfoons en kunnen na afloop gedownload worden door in te loggen op onze beveiligde server met uw persoonlijke gebruikersgegevens. Het is uiteraard ook mogelijk om de gesprekken op DVD te branden.

Om buitenlandse klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een eigen streamingsysteem waarmee de gesprekken op afstand gevolgd kunnen worden.
Anderstalige klanten kunnen ook ter plaatse volgen via een tolkensysteem aanwezig in de volgzaal.

vergaderruimte nodig?

Onze inkomhal en zalen zijn uitermate geschikt voor bijeenkomsten met verschillende doeleinden zoals marktonderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief, workshops, vergaderingen, trainingen of recepties...
Een professioneel team staat voor u klaar om uw vergadering of onderzoek te faciliteren.
Wij kunnen hierbij tevens een lunch en/of diner verzorgen.

Vraag ons naar de mogelijkheden op contactus@factsandfeelings.be