onderzoeken

Chefkoks, slagers of traiteurs


Voor een nieuw onderzoek over warme sauzen zijn we op zoek naar:

- c
hefkoks, slagers of traiteurs
- die zowel warme als koude gerechten serveren
- die actief betrokken zijn bij de dagelijkse bereiding van maaltijden en de menu-planning

- die (mede)verantwoordelijk zijn voor de aankoop van ingrediënten/producten
- en die willen meedoen aan een interessant gesprek waarbij er ook geproefd zal worden

Datum en tijd: De gesprekken van 2 uur kunnen ingepland worden op woensdag 19 november op één van onderstaande tijdstippen:

10u00-12u00
14u00-16u00


Locatie: In 1190 Vorst

Als dank voor je deelname ontvang je een vergoeding van 500 euro!

Zin om mee te doen?
Laat het ons hier weten en vermeld in je bericht:

- je leeftijd
- de naam van het restaurant, slagerij of traiteurzaak waar je werkt
- jouw functie
- hoeveel jaren je al actief bent als chef
- het aantal maaltijden dat je gemiddeld per dag serveert: minder dan 50 / 50-150 / 151-400 / meer dan 400
- welk(e) type(n) van kant-en-klare warme sauzen je regelmatig gebruikt: poeder / pasta / vloeibaar / gekoeld of diepvries / andere, nl: 
- welke van onderstaande smaken van kant-en-klare warme sauzen je regelmatig gebruikt: 
* Hollandaisesaus
* Pepersaus
* Champignonsaus
* Béarnaisesaus
* Wittewijnsaus
* Rodewijnsaus
* Kaassaus
* Vissaus
* Andere klassieke sauzen (witte sauzen, jussaus, ...)
* Currysaus
* Zoetzuresaus
* Arrabiatasaus
* Tomaten-basilicumsaus
* Tikka Masala saus
* Madrassaus
* Rode of groen currysaus
* Andere internationale sauzen, nl: 

-
Welke uitspraak het best jouw houding beschrijft tegenover het verkennen en opnemen van internationale kant-en-klare sauzen, zoals Indiase of Aziatische varianten, in je menu:
* Ik gebruik deze sauzen nog niet, maar ik gebruik regelmatig elementen uit internationale keukens in mijn menu en ik vind het fijn om te experimenteren met internationale smaken
* Ik sta open om meer te leren over internationale stijlen, maar ik pas ze nog niet veel toe in mijn koken
* Ik focus alleen op de klassieke Franse keuken en ik ben niet van plan om andere culinaire tradities te verkennen

- op welke van bovenstaande tijdstippen je beschikbaar bent voor een gesprek en proefsessie op woensdag 19 november

We kijken uit naar jullie reacties!

Katrien en Charlotte
0496 27 71 46
0471 17 84 34

Chefkoks, slagers of traiteurs